reklam
reklam

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Erbil’deki saldırıya ilişkin açıklama « theWP Responsive Haber Teması V6 Demo

28 Mart 2024 - 14:13

Bu alanı wordpress admin paneli "Kullanıcılar" kısmından yazar biyografisi alanından düzenleyebilirsiniz. Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune kitabı oluşturmak üzere bir yazı galerisini alarak karıştırdığı 1500'lerden beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır. Beşyüz yıl boyunca varlığını sürdürmekle kalmamış, aynı zamanda pek değişmeden elektronik dizgiye de sıçramıştır. 1960'larda Lorem Ipsum pasajları da içeren Letraset yapraklarının yayınlanması ile ve yakın zamanda Aldus PageMaker gibi Lorem Ipsum sürümleri içeren masaüstü yayıncılık yazılımları ile popüler olmuştur.

Örnek Yazar5

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Erbil’deki saldırıya ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

reklam
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Erbil’deki saldırıya ilişkin açıklama
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2020 - 22:08

reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından, Erbil’de Türk diplomatın şehit edilmesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Faillerin bulunması için girişimlerin sürdüğünü bildiren Erdoğan, şunları kaydetti:

“Erbil’de konsolosluk çalışanlarımıza yönelik düzenlenen menfur saldırıyı kınıyorum. Saldırıda şehit olan çalışanımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Saldırının faillerinin süratle bulunmaları için Irak makamları ve yerel yetkililer nezdinde girişimlerimiz sürmektedir.” 

reklam
reklam
reklam