reklam
reklam

Kaan Tangöze-Kıvılcım Ural çocukları için alışverişte « theWP Responsive Haber Teması V6 Demo

28 Mart 2024 - 20:11

Kaan Tangöze-Kıvılcım Ural çocukları için alışverişte

Duman Grubu solisti Kaan Tangöze, önceki gün eşi Kıvılcım Ural ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

Son Güncelleme :

29 Ağustos 2020 - 22:06

Bu alanı wordpress admin paneli "Kullanıcılar" kısmından yazar biyografisi alanından düzenleyebilirsiniz. Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune kitabı oluşturmak üzere bir yazı galerisini alarak karıştırdığı 1500'lerden beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır. Beşyüz yıl boyunca varlığını sürdürmekle kalmamış, aynı zamanda pek değişmeden elektronik dizgiye de sıçramıştır. 1960'larda Lorem Ipsum pasajları da içeren Letraset yapraklarının yayınlanması ile ve yakın zamanda Aldus PageMaker gibi Lorem Ipsum sürümleri içeren masaüstü yayıncılık yazılımları ile popüler olmuştur.

Örnek Yazar4
reklam
Kaan Tangöze-Kıvılcım Ural çocukları için alışverişte
reklam

Üçüncü kez baba olma duygusunu yaşayan Kaan Tangöze, eşi Kıvılcım Ural ile beraber akşam saatlerinde geldiği AVM’de çocuk mağazalarından alışveriş yaptı.

Alışverişlerini noktaladıktan sonra Günaydın Steakhouse’da baş başa akşam yemeği yiyen ikili, daha sonra yaklaşık üç saat kaldıkları AVM’den kendi araçlarıyla ayrıldı.  

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam