reklam
reklam

Ürgüp’te PTT şubesi karantinaya alındı « theWP Responsive Haber Teması V6 Demo

29 Mart 2024 - 17:11

Bu alanı wordpress admin paneli "Kullanıcılar" kısmından yazar biyografisi alanından düzenleyebilirsiniz. Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune kitabı oluşturmak üzere bir yazı galerisini alarak karıştırdığı 1500'lerden beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır. Beşyüz yıl boyunca varlığını sürdürmekle kalmamış, aynı zamanda pek değişmeden elektronik dizgiye de sıçramıştır. 1960'larda Lorem Ipsum pasajları da içeren Letraset yapraklarının yayınlanması ile ve yakın zamanda Aldus PageMaker gibi Lorem Ipsum sürümleri içeren masaüstü yayıncılık yazılımları ile popüler olmuştur.

Örnek Yazar1

Ürgüp’te PTT şubesi karantinaya alındı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde hizmet veren PTT şubesinde bir personelin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından şube karantina altına alındı.

reklam
Ürgüp’te PTT şubesi karantinaya alındı
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2020 - 16:16

reklam

Alınan bilgilere göre, Ürgüp ilçe merkezinde bulunan PTT şubesinde görev yapan bir personelin Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından PTT şubesi karantinaya alındı. Karantinaya alınan PTT şubesindeki çalışanlar da İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararınca 14 gün evlerinde karantinada kalacak.Şerif Taşar 

reklam
reklam
reklam